KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Beyoğlu İnönü İlkokulu

Beyoğlu İnönü İlkokulu

BEYOĞLU MAHALLESİ 1.İNÖNÜ TABAKLI KÜMEEVLER NO46 /TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı, çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir okul olmaktır
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, okuyan, sorgulayan, araştıran, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :465
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM OKULUMUZUN GELECEK EĞİTİM ÖĞRETİM YILIN DA 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BEYOĞLU ORTAOKULUNDA EĞİTİMİNE DEVAM ETMEKTEDİR ,ÖĞRETMEN NORMU 2 SINIF ÖĞRT.,1 OKULÖNCESİ ÖĞRT.OLMAK ÜZERE 3 KİŞİDİR.
07.30-12.20 12.30-17.20
SOBALI
ULAŞIM BELEDİYE HALK OTOBUSÜ VE MİNİBÜSLERİ SAYESİNDE SAĞLANIYOR.
BEYOĞLU MAHALLESİ 2.İNÖNÜ KÜMEEVLERİ NO:46 /TÜRKOĞLU KAHRAMANMARAŞ
İL MERKEZİNE 35 KM. İLÇE MERKEZİNE 13 KM DİR